Wat is er nieuw?

Met de start van het nieuwe jaar hebben wij van Wecreateweb een paar goede voornemens gemaakt. Voor het gemak hebben wij ze hieronder op een rijtje gezet:

1. Smart Website

Wij gaan van start met Smart Websites. Smart Websites hebben als doel om meer bezoekers op de pagina te krijgen en deze bezoekers de beste ervaring ooit te geven zodat zij klanten worden. Dit kan door goed te meten wat de klanten doen op de website en wat ze tegenhoudt om meer stappen te ondernemen. Dit maken wij duidelijk met data analyses die wij elke maand opsturen met rapportages die de meest handige data bevat. Ook zullen wij tips geven in de rapportages over hoe het beste de website te optimaliseren. Door Google's Material Design filosie zal de website een intuïtief gevoel geven aan de klant. Binnenkort zal een uitgebreid artikel over Google Material Design komen.

2. Alles-in-één pakket

Vanaf het nieuwe jaar zijn wij begonnen met het alles-in-één pakket. Hiermee krijgt u een volledige website voor maar €699,- euro, alle inbegrepen modules zijn hier te vinden. Dit pakket is naar wens uit te breiden met extra modules

3. Webapplicaties

In 2018 focussen wij op het automatiseren van bedrijfsprocessen en klantinteracties. Denk hierbij aan een reserveringsmodule waarmee klanten van bijvoorbeeld een kapperszaak, fysiotherapeut, tandarts of restaurant makkelijk een afspraak kunnen maken.

4. Online groei

Iedereen is ervan op de hoogte dat een goede online prestatie belangrijker en belangrijker wordt in onze economie. Alleen waar begin je als bedrijf als je hier geen ervaring mee hebt? Wij gaan onze klanten en volgers begeleiden door dit proces via blogs en informatieve filmpjes. Het is de bedoeling dat u vragen over uw online groei bij ons kwijt kunt. Dus mocht je meer willen weten over dit onderwerp, stuur ons een berichtje of volg deze blogs op de voet!

5. Nieuwe extra diensten

Wij hebben ons de afgelopen tijd gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimalisatie). Vanaf januari 2018 bieden we dit aan. Met SEO komt jouw website hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Vooral lokale SEO wordt steeds belangrijker omdat mensen vaak zoeken naar iets in de buurt! Google gaat hier steeds slimmer mee om.

AdWords is het advertentieplatform van Google. Hiermee maak je een betaalde campagne op het internet waardoor je meer klanten naar je website trekt. Door de advertenties juist in te stellen krijg je meer conversie op je website. Wij regelen dit volledig voor je.

Vanaf februari bieden we ook bedrijfsfoto's aan. We hebben hiervoor een samenwerking gezocht met een professionele fotografe. Hierover laten we binnenkort meer weten!

Stuur ons een berichtje als je meer vragen hebt.

Start nu met een website

Posted in Algemeen on Jan 14, 2018