Extra diensten

Wil jij het alles-in-een website pakket uitbreiden met extra modules? Neem dan een kijkje naar de mogelijkheden.
Marketing
search

SEO

SEO (Search Engine Optimization) zorgt ervoor dat je website hoger in de zoekresultaten komt wat resulteert in meer bezoekers. Met de correcte de juiste technische instellingen en de correcte “keywords” kom je hoger in de zoekresultaten bij onder andere Google.

Offerte aanvragen
Marketing
add_a_photo

Bedrijfsfoto's

Indien je speciaal foto’s voor je website wilt laten maken kan je dit ook bij ons regelen. Er is keuze tussen zowel normale als 360° foto's. De foto's zullen gemaakt worden door een professionele fotograaf.

Offerte aanvragen
Marketing
equalizer

Adwords

Met het advertentieprogramma Google Adwords kan jij je bedrijf een boost geven door betaald hoger in de zoekresultaten te komen. Ook kan je op andere advertentieplekken je bedrijf naar voren laten komen. Wij kunnen dit volledig voor jouw verzorgen of je er bij helpen.

Offerte aanvragen
Design
favorite

Logo

Net begonnen met een bedrijf, klaar voor een nieuwe stijl, of vind jij ons logo simpelweg erg mooi? Wij kunnen ook een logo voor je maken!

Offerte aanvragen
Design
style

Huisstijl design

Een mooie huisstijl is belangrijk om je klanten aan je te binden. Wij ontwikkelen de volledige huisstijl voor je, van kleurenschema tot lettertype.

Offerte aanvragen
Klantenservice
chat_bubble

Live chat

Het is belangrijk om snel op je klanten te reageren. Koppel Facebook messenger met je website chat en laat je klanten geen minuut langer wachten!

Offerte aanvragen
Automatisering
date_range

Reserveringssysteem

Ben je blij dat klanten willen reserveren, maar ben je tegelijkertijd ook al die telefoontjes beu? Wij automatiseren dit proces voor je!

Offerte aanvragen
Extra functionaliteit
shopping_basket

Webshop

Wilt u direct producten verkopen via de website? Wij bouwen een webshop speciaal voor jou. Klanten kunnen gemakkelijk winkelen door uw webshop, makkelijk online betalen en u krijgt een goed overzicht van alle bestelde producten.

Offerte aanvragen
Extra functionaliteit
extension

Maatwerk

Wil jij extra functionaliteiten maar staat die niet in deze lijst, stuur ons een berichtje zodat we al je wensen kunnen bespreken.

Offerte aanvragen
Extra functionaliteit
accessibility_new

Gebruikers inlog

Via ons user-systeem kunt u gebruikers laten inloggen op de website en bepaalde delen van de site alleen beschikbaar maken voor ingelogde gebruikers.

Offerte aanvragen
Extra functionaliteit
language

Meertalig

De meertalige module geeft je de mogelijkheid om elke pagina in meerdere talen aan te bieden, allemaal eenvoudig te regelen via ons content management systeem.

Offerte aanvragen
Studievereniging
local_library

Tentamenbank

Met de tentamenbank kunnen je bezoekers tentamens of andere bestanden per vak per jaar overzichtelijk inkijken.

Offerte aanvragen