Veelgestelde vragen

Jazeker, wij hebben de benodigde ervaring met Google Search Engine Optimization. Samen met jou bekijken we welke keywords er vaak worden gezocht in jouw domein. Zo zorgen wij ervoor dat de juiste keywords worden gebruikt. Verder zorgen we er natuurlijk voor dat technisch alles goed in elkaar zit zodat Google je website als een goede website ziet.

Voor de bouw van de website rekenen we eenmalig kosten, dit begint al vanaf 699,- voor het alles-in-één pakket. Mocht u nog extra modules willen zoals bedrijfsfoto's of webshop functionaliteiten zal de prijs van deze modules bovenop de eenmalige prijs komen.

Hierna vragen we €10,- per maand voor alle periodieke services die we voor u leveren. Hieronder valt dat wij veel werk uit handen nemen. We regelen de hosting (inclusief dagelijkse backups en beveiligingsupdates), de domeinnaam, we updaten het websitesysteem waardoor je nieuwe functies krijgt en alle oude functies veilig blijven werken en we sturen je updates over de resultaten van je website.

Nadat we al jouw wensen hebben doorgenomen kost het onze developer gemiddeld 2 weken om de website af te maken. Na het aanleveren van de teksten en afbeeldingen kan de website gelijk live!

Wij gebruiken het content management systeem van het populaire OctoberCMS. Dit maakt het gemakkelijk om teksten en afbeeldingen aan te passen op jouw website. Op die manier kun je de website helemaal naar je eigen hand zetten. OctoberCMS staat verder bekend als een snel en veilig systeem. Zo zorgen we ervoor dat je alles makkelijk kan aanpassen, je website sneller is dan andere websites en je je geen zorgen hoeft te maken over hackers.

Nee, wij willen de beste kwaliteit voor onze klanten en wij zijn van mening dat WordPress te zwaar is om er een snelle website mee te realiseren. Daarnaast zit Wordpress de afgelopen jaren vol met beveiligingslekken.

Google heeft zichzelf uitgedaagd om een visuele taal voor alle gebruikers te creëren die de klassieke principes van goed ontwerp combineert met de innovatie en de mogelijkheid van technologie en wetenschap. Dit is het material design. Mocht je meer willen lezen over Google's Material Design klik dan hier.

Wij hebben een Facebook Live chat op onze website waar je alles kunt vragen. Ook kan je ons mailen op info@wecreateweb.nl en bellen op 0651754488.

Zoek je een bepaalde mogelijkheid of functionaliteit die je op maat wilt laten inbouwen? Dat doen we graag voor je. Ons uurtarief is €50,- en vooraf schatten we in hoe lang we er mee bezig zijn.