Het alles-in-één website pakket

Voor maar €699 bouwen wij je complete website. Over alles is nagedacht: Jij geeft je klanten een prachtige design, je haalt alles uit jouw bedrijf door middel van continue rapportage en verbeteringen en je kan makkelijk je website aanpassen en onderhouden met ons makkelijke beheersysteem. Dit bespaart tijd: tijd die je beter in je business kan stoppen.

Design

Prachtig design

Doordat we gebruik maken van de richtlijnen van Google's Material Design zorgen wij altijd voor een strakke en mooie website.

Mobile-friendly

We zorgen ervoor dat de website er perfect uitziet op alle soorten apparaten.

Consistent

Bij wecreateweb gaan we altijd consistent te werk. Alles is strak uitgelijnd en herkenbare elementen komen overal op de website terug.Continu verbeteren

Inzicht op elk moment

Wij koppelen de website met Google Analytics. Zo heb jij elk moment inzicht in het aantal bezoekers, waar ze vandaan komen en hoe ze zich gedragen op de website.

Maandelijkse rapportages

Als je geen tijd hebt om op elk moment alles in de gaten te houden dan hebben wij de perfecte oplossing: je krijgt maandelijks automatisch een rapportage met alles wat je wilt weten over hoe je website gebruikt wordt en wat er verbeterd kan worden.Website aanpassen

Makkelijk beheersysteem

Ons beheersysteem is gebaseerd op het nieuwe en populaire OctoberCMS. Dit systeem heeft gebruiksvriendelijkheid en beveiliging hoog in het vaandel staan.

Gebruiksvriendelijk

Wij hebben het zo gebouwd dat je de teksten, afbeeldingen en zelfs gehele pagina's makkelijk kunt onderhouden en aanpassen zoals je wilt.

Beveiliging

Wij hebben gefocust op de beveiliging van het systeem, zo hoef jij je geen zorgen te maken over hackers.Inbegrepen modules

Content Management Systeem

Het Content Management Systeem maakt het mogelijk om videos, foto’s & teksten toe te voegen of te verwijderen. Daarnaast kan je delen van je website verschuiven waardoor het mogelijk wordt om de pagina in te vullen hoe je zelf wilt.

Domeinnaam

Kies je domeinnaam die bij je bedrijf past en wij regelen de rest!

Hosting en email

Met 99.9% uptime ben je er zeker van dat de website bereikbaar is. Verder kan je dankzij onze hosting altijd mailen met je eigen domein, bijvoorbeeld vanaf info@bedrijfsnaam.nl.

Blog systeem

De komende jaren is het voor je vindbaarheid op Google enorm belangrijk om artikelen te schrijven. Potentiële klanten kunnen je vinden puur omdat ze op Google iets aan het zoeken waren.

Evenementen

Hiermee kan je evenementen op de website tonen zodat jouw gebruikers aankomende evenementen kunnen bekijken.

Share buttons

Met deze module kunnen bezoekers die jouw website en/of artikelen mooi vinden dit makkelijk delen. Dit stimuleert je online groei.

Foto-album

De foto-album module stelt je in staat om meerdere albums in een overzicht te tonen. Vervolgens is het dan gemakkelijk voor de gebruiker om foto's van een album te bekijken.

Prijslijst

Hiermee kan je een prijslijst tonen aan je bezoekers. Je hebt de keuze uit verschillende strakke designs.

Productenoverzicht

Wil je producten tonen op de website zonder een webshop, dan is dit mogelijk. Toon al je producten in een strak overzicht waarna de klant een offerte kan aanvragen.

Spreekt dit pakket je aan?

Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor maar €699,- krijg je een prachtige website.